BMMYK (UNHCR) temsilcileriyle yaılan görüşmesi hakkında

BMMYK (UNHCR) temsilcileriyle yaılan görüşmesi hakkında
8 September 2020 252

Abhazya Dışişleri Bakanlığında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı İrakliy Tuzhba UNHCR Temsilcisi Kemlin Ferly ile görüştü.

Görüşmeye Abhazya Dışişleri Bakanlığı Uluslararası örgürleri ile etkileşim departman başkanı Artur Gaguliya, Abhazya’da UNHCR Ofisi başkanı Ardjun Shresta ve hukuki soruları danışmanı Mariya Voloşkevich katıldı.

Görüşmede taraflar, BMMYK'nin Abhazya'daki mevcut faaliyetleriyle ilgili bir dizi konuyu kınuştular.

BMMYK temsilcileri, kuruluşun Abhazya topraklarında yürüttüğü projelerden bazıları hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Özellikle, Abhazya'nın doğu kesimindeki çiftçileri desteklemek, Abhazya'daki okulların altyapısını iyileştirmek ve ayrıca nüfusun en savunmasız kesimlerine maddi ve insani destek sağlamak için projeler hakkında konuştular.

İrakliy Tuzhba ise, BMMYK'nin Abhazya'daki çalışmalarını çok takdir etti ve ayrıca insanların refahını iyileştirmeyi, yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve altyapıyı geliştirmeyi amaçlayan bu projelerin uygulanmasının önemine dikkat çekti.

Daha sonra karşılıklı ilgi uyandıran diğer konularda görüş alışverişi yapıldı.

УВКБ (UNHCR) - агентство ООН, реализующее программы по предоставлению помощи беженцам и пострадавшим от конфликта особо уязвимым слоям населения. Abhazya'da, UNHCR ofisi 1993 yılından beri faaliyet göstermektedir.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: