Abhazya Cumhurbaşkanı Aslan Bzhania, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ekibini Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 29. yıl dönümü vesilesiyle kutladı

Abhazya Cumhurbaşkanı Aslan Bzhania, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ekibini Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 29. yıl dönümü vesilesiyle kutladı
17 May 2022 157

Abhazya Cumhurbaşkanı Aslan Bzhania, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ekibini Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 29. yıl dönümü vesilesiyle kutladı.

Tebrik mesaji özellikle aşağıdaki gibi okunmaktadır:

“Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının değerli ekibi ve gazileri.

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 29. yıldönümü vesilesiyle lütfen tebriklerimizi kabul edin.

Abhazya Dış Servisi, ulusal menfaatlarımızı korunmasını ve geliştirilmesini, Cumhuriyetin uluslararası temaslarının genişletilmesini sağlar ve diğer önemli görevleri üstlemektedir.

Diplomatlarımız kendilerine verilen mesuliyetli görevleri her zaman layıkıyla yerine getirdiler ve yerine getirmeye devam ediyorlar. Bu bağlamda, Dışişleri Bakanlığı'nde ilk gününden emeği geçen dışişleri servisi gazilerinin özel rolüne dikkat çekmek isterim. 1992-1993 yıllarında Abhazya halkının Vatanseverlik Savaşı sırasında oluşturulan Bakanlığın çalışmalarının ne kadar zor koşullarda yürütüldüğünü çok iyi anlıyoruz. Diplomasimizin başarıları ve kazanımları ayrılmaz bir şekilde devletimizin gelişmesi ve güçlenmesi ile bağlantılıdır.

Sevgili dostlar, elde edilen sonuçlara dayalı olarak, ortaklarımızla karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini geliştirmek ve geniş bir uluslararası tanınma sağlamak da dahil olmak üzere Dışişleri Bakanlığı'nın çalışmalarını güçlendirmek gereklidir.

Dışişleri Bakanlığı kadrosunun etkin bir şekilde çalışacağına ve Cumhuriyetimiz yararına yüksek sonuçlar elde edeceğine inancım tamdır.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim!”

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: