Haberler

11 April 2022 159
11 Nisan'da Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti'ndeki Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutab, Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri ve Yurttaşlar Bakanı Dr. Faysal Mikdad ile bir araya geldi.
11 April 2022 167
Abhazya Cumhuriyeti halkı, bağımsız Abhazya devletinin güçlendirilmesine katkıda bulunmak, onun egemen çıkarlarını uluslararası arenada korumak ve teşvik etmek arzusunda birdir. Devletimizin dış politika seyri, halkımızın birleşmesi için teşvik görevine hizmet etmelidir.
8 April 2022 262
8 Nisan'da Abhazya Dışişleri Bakanlığı Medya Merkezi, Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile Abhazya Cumhuriyeti topraklarında çalışan BM ajansları ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri arasında bir çalışma toplantısına ev sahipliği yaptı.
8 April 2022 212
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Dmitry Medoev'e Güney Osetya Cumhuriyeti Anayasa Günü kutlamaları vesilesiyle tebrik notası gönderdi.
4 April 2022 205
Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Ticaret Temsilci Yardımcısı olarak görev yapan Alkhas Khersonovich Barzania, Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Elçi Müsteşarı ve Abhazya Dışişleri Bakanlığı bilgi güvenliği alanında Uluslararası İşbirliği Özel Temsilcisi olarak atandı..
2 April 2022 132
2 Nisan 2022'de Soçi'de Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın desteğiyle ilk Abhaz Yatırım Forumu düzenlendi. Etkinliğe Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tamila Mertskhulava, AR-GROUP Başkanı Hayk Zebelyan, devlet kurumlarının temsilcileri ve Rossiya Segodnya uluslararası haber ajansı, RT TV kanalı Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan, Soçi şehrinin Ticaret ve Sanayi Birliği Odası Başkanı Taras Yarosh ve Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu girişimcileri katıldı.
1 April 2022 175
Değişen jeopolitik ve ekonomik gerçekler dikkate alındığında, Batı'nın gayri meşru yaptırım politikasının yoğunlaşması, Abhazya Cumhuriyeti ekonomisine özellikle turizm ve tarım alanında uluslararası yatırım ilgisi ve fırsatları artıyor.
29 March 2022 169
29 Mart'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nın çok işlevli Medya Merkezi'nin açılışı gerçekleşti.
28 March 2022 273 Ziyaretler ve iş gezileri
Abhazya Dışişleri Bakanlığı, Rusya Dışişleri Bakanlığı Diplomatik Akademisine rekabete dayalı seçime katılacak Abhazya Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip ortaokul mezunu adayların belge kabulü gerçekleşmektedir.
25 March 2022 236 Ziyaretler ve iş gezileri
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı binasında, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Danışmanı Ruslan Edelgeriev arasında bir görüşme gerçekleştirildi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: