Haberler

2 September 2017 907
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Artsakh Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 26. yıl dönümü nedeniyle Artsakh Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na bir tebrik notu gönderdi.
1 September 2017 512
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, cumhuriyetin kuruluşunun 27. yıl dönümü nedeniyle Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na bir tebrik notu gönderdi.
1 September 2017 606
Kutlamalara; Cumhurbaşkanı Vadim Krasnoselsky, Yüksek Kurul Başkanı Alexander Scherba, Başbakan Alexander Martynov, milletvekilleri, bakanlar ve bölüm başkanları, siyasi parti temsilcileri ve kamu kuruluşları katıldı.
31 August 2017 469
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania'nın Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNICEF) Suhum Ofisi'nin yeni başkanı William Henon'la görüşmesi 31 AĞustos tarihinde Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleşti. Görüşmeye eski ofis başkanı Gottfried Hanne de katıldı.
28 August 2017 1343 Konuşmalar ve açıklamalar
Bako Sahakyan toplantının başında, ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin özel bir doğasının bulunduğunu ve uzun süreli bir geleneğe sahip olduğunu vurguladı. Artsakh Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ayrıca; Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı heyetinin devam etmekte olan ziyaretinin ikili ilişkiler konusunda ek bir ivme kazandıracağına olan inancını dile getirdi.
28 August 2017 1484 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı heyetinin, Artsakh Cumhuriyeti Başbakanı Araik Harutyunyan ile görüşmesi 28 Ağustos tarihinde gerçekleşti.
28 August 2017 1426 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, 28 Ağustos tarihinde Artsakh Cumhuriyeti Ulusal Meclisi Başkanı Ashot Gulyan ile Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı heyetinin Arstsakh Cumhuriyeti'ni ziyareti çerçevesinde bir görüşme gerçekleştirdi.
28 August 2017 1022 Ziyaretler ve iş gezileri
Artsakh Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Karen Mirzoyan ve Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove 28 Ağustos tarihinde Artsakh Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nda bir araya geldi.
27 August 2017 958 Ziyaretler ve iş gezileri
Dışişleri Bakanı Daur Kove başkanlığındaki Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı heyeti resmi ziyaret amacıyla bugün, 27 Ağustos tarihinde Artsakh Cumhuriyeti'ne ulaştı. Abhaz Dışişleri Bakanlığı heyetinde ayrıca Dışişleri Bakan Asistanı İrakli Tuzhba ve Dışişleri Bakanlığı Stratejik İşbirliği Bölümü Başkanı Adgur Chegia yer aldı.
27 August 2017 1053 Ziyaretler ve iş gezileri
Abhazya Cumhuriyeti heyeti Güney Osetya Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının Rusya Federasyonu tarafından tanındığı günün kutlandığı etkinliklere katıldı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: