Haberler

29 September 2020 412 Bakanın görüşmeleri
29 Eylül Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove’nin, Abhazya’ya resmi ziyarete gelen Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Dmitriy Medoev ile görüşmesi gerçekleşti. İki devletin Dışişleri Bakanları Abhaz-Oset ilişkilerin güncel konular ve iki taraflı işbirliğinin geliştirilmesi konuştular.
11 September 2020 678 Bakanın görüşmeleri
Belarus'taki olaylar bağlamında ortaya çıkan DPR ve LPR'nin yanı sıra Belarus, Abhazya, Güney Osetya, Transdinyester Rusya Federasyonu ile birleşmek için Rusya'nın tanınmış bir dizi siyasi ve kamuoyunun başvurusuna dikkat çektik.
19 August 2020 413 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Dışişleri Bakanlığı’nda 19 Ağustos'ta Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove ile Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Abhazya Cumhuriyeti Resmi Temsilciliği Başkanı Garry Kupalba'nın bir toplantısına ev sahipliği yaptı.
21 July 2020 367 Bakanın görüşmeleri
20 Temmuz ‘da Rusya Sağlık Bakanlığıda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Rusya Federasyonu Sağlık Bakan yardımcısı İgor Kagramanyan ile görüştü.
21 January 2020 463 Bakanın görüşmeleri
21 Ocak'ta Rusya Dışişleri Bakanlığı binasında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrei Rudenko bir araya geldiler.
19 November 2019 834 Bakanın görüşmeleri
Berlin’de geçen hafta Akıllı şehirde taşınma üzerinde Uluslararası diyalogu uluslararası konferans gerçekleşti. Etkinlik Academus Berlin GmbH tarafında organize edildi ve dünyanın farklı şehirlerinden belediyelirn temsilcileri yanı sıra iş dünyası, bilimsel topluluklar ve sivil dernekler temsilcileri topladı.
13 November 2019 751 Bakanın görüşmeleri
12 Kasım’da Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığında Dışişleri Bakanı Daur Kove Çin Halk Cumhuriyetinden gelen heyeti ile görüştü. ÇHC heyette Çin-Asya Ekonomik gelişme Birliği Başkanı Liu Ya Jun, ve ShanXi’de ofis müdürü,China Unicom firma baş mühendisi Long Weibo vardı. Görüşmeye Abhazya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Maliye Bakanı Cansuh Nanba katıldı.
1 November 2019 614 Bakanın görüşmeleri
1 Kasım’da Abhazya Dışişleri Bakanlığın’da Abahzya Cumhuriyeti Dışişleri bakanı daur Kove Abhazya’da Uluslararası Kızılhaç Komitesi misyon Başkanı Maksim Zabaluev ile görüştü.
14 October 2019 642 Bakanın görüşmeleri
14 Ekim’de Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Abhazya Cumhuriyeti nezdinde olan Transdnyester Moldova Cumhuriyeti resmî temsilcisi Garry Kupalba ile görüştü.
27 March 2019 374 Bakanın görüşmeleri
27 Mart’ta Abhazya Dışişleri Bakanlık binasında Dışişleri Bakanı Daur Kove Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği delegasyonu ile bir araya geldi. Delegasyona BMMYK Avrupa Bürösü Direktörü Pascal Moreau, BMMYK Avrupa Bürösü Bölüm Başkanı Fransua Renault, BMMYK Güney Kafkasya Bölge Temsilcisi Johannes van der Klaauw ve BMMYK Güney Kafkasya Bölge Temsilci Yrd. Yoko Akasaka katıldı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: