Haberler

22 January 2018 884 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Вakanlığında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Transdinyester Moldova Cumhuriyeti’nin Abhazya’daki Resmi Temsilcilik Başkanı Garry Kupalba ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantı Abhazya Cumhuriyeti ve Transdinyester Moldova Cumhuriyeti arasındaki Dostluk, İşbirliği ve Ortaklık Anlaşmasının imzalanmasının 25. yıldönümüne adanmış. Toplantıya Abhazya Dışişleri Bakanlığı Stratejik işbirliği Departmanı Başkanı Adgur Chegiya da katıldı.
25 November 2017 946 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 25 Kasım 2017 tarihinde sivil toplum temsilcileri, siyasi ve kamuoyu figürleri ile bir araya geldi.
4 September 2017 754 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Resmi Temsilcisi Garry Kupalba ile bir araya geldi.
28 August 2017 1485 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı heyetinin, Artsakh Cumhuriyeti Başbakanı Araik Harutyunyan ile görüşmesi 28 Ağustos tarihinde gerçekleşti.
28 August 2017 1426 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, 28 Ağustos tarihinde Artsakh Cumhuriyeti Ulusal Meclisi Başkanı Ashot Gulyan ile Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı heyetinin Arstsakh Cumhuriyeti'ni ziyareti çerçevesinde bir görüşme gerçekleştirdi.
25 August 2017 715 Bakanın görüşmeleri
Daur Kove Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Kalıcı Koordinatörü Niels Scott ile bugün Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda bir araya geldi. Toplantıda Abhazya Dışişleri Bakan Asistanı Georgi Dumava, Uluslararası Kuruluşlarla Etkileşim Bölümü Başkanı Artur Gagulia, ayrıca Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Abhazya Program Ofisi Başkanı Kurtmolla Abdulganiev ve Birleşmiş Milletler Daimi Koordinatörü Özel Asistanı Ann Sophie Helgren de hazır bulundu.
22 August 2017 1162 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Adgur Ardzınba, 17 Ağustos 2017 tarihinde Suriye Arap Cumhuriyeti Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanlığı'nda, Suriye Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı Mohammed Samer Khalil ile bir araya geldi.
22 August 2017 1266 Bakanın görüşmeleri
Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 17 Ağustos 2017 tarihinde, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove ile Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Walid Al-Moallem arasındaki görüşmeye ev sahipliği yaptı.
26 July 2017 993 Bakanın görüşmeleri
Heyette; "Kuban" Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Basel Hajtas, "Nart-TV" Televizyon ve Radyo Şirketi Direktörü Said Bazoka, "Kuban"ın Halkla İlişkiler Departmanı Başkanı Dana Bij'in yanı sıra "Kuban"ın finansal Departmanı Başkanı, iş adamı Mustafa Naguja yer aldı. Toplantıya ayrıca Abhazya Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu ve Afrika Departmanı Başkanı İnver Alshundba da katılım gösterdi.
21 March 2017 750 Bakanın görüşmeleri
21 Mart tarihinde Abhazya Dışişleri Bakanlığı, Transkafkasya’da güvenlik ve istikrar ile ilgili Cenevre Görüşmelerinde görevli Rus delegasyonundan Alexei Dvinyanin ve Marat Kulakhmetov ile yapılan istişarelere ev sahipliğinde bulundu.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: