Haberler

1 March 2022 177 Elçilikler haberleri
28 Şubat 2022'de Abhazya Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Inar Ladaria, Nikaragua Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Arlet Marenko ile bir araya geldi.
22 February 2022 268 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'nin Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava, ulusal kurtuluş devriminin lideri Augusto Sandino Calderon'u anmak için düzenlenen anma etkinliklerine katıldı. Tören, Karakas'taki Augusto Sandino Meydanı'nda gerçekleşti.
17 January 2022 339 Elçilikler haberleri
17 Ocak'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba ile Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutab arasında bir görüşme yapıldı.
6 December 2021 348
Abhazya Cumhuriyeti'nin Rusya Federasyonu'ndaki Moskova Büyükelçiliği temelinde "Abhazya'nın Geleceği" Gençlik Destek Merkezi açılacak.
6 December 2021 270 Elçilikler haberleri
6 Aralık'ta Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutaba, Suriye Arap Cumhuriyeti Tarım Bakanı Mohammad Hassan Katana ile bir araya geldi.
22 November 2021 330 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Aslan Bzhania'nın 2 Kasım 2021 tarihli kararı ile Nikaragua Cumhuriyeti'nde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçiliği kuruldu.
21 September 2021 438 Elçilikler haberleri
21 Eylül'de Gürcistan Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti topraklarında yapılan Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması seçimlerini kınayan bir bildiri yayınladı. Gürcistan Dışişleri Bakanlığı, bu tür seçimlerin yapılmasının iddiaya göre Moskova'nın Gürcistan'ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik bir başka yıkıcı adımı olduğuna inanıyor.
15 March 2021 412 Elçilikler haberleri
15 Mart'ta Şam şehrinde, Suriye Arap Cumhuriyeti Yemen İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nde Abhazya Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Hutab'ın Yemen islam Cumhuriyetinin Büyükelçisi Abdullah Ali Sabri ile görüşmesi gerçekleşti.
11 December 2020 465 Elçilikler haberleri
10 Aralık'ta Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nde Abhazya Cumhuriyeti ile Nikaragua Cumhuriyeti arasında kültür, tarım, eğitim ve spor alanlarında işbirliği anlaşmaları imzalama töreni düzenlendi.
7 December 2020 470 Elçilikler haberleri
6 Aralık'ta Venezuela'da Ulusal Meclis seçimleri yapıldı. Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Ulusal Seçim Konseyi'nin ön verilerine göre, Venezuela Birleşik Sosyalist Partisi (PSPV) önderliğindeki "Büyük Vatansever Kutup" parlamentodaki çoğunu alarak kazandı. Venezuela'nın ulusal mevzuatına uygun olarak yapılan oylamanın sonuçları devlet başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: