Haberler

21 May 2018 1076 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove tarafından yurtdışında yaşayan Abhaz diasporasının temsilcilere yapılan mesajında özellikle şunlar ifade edildi:
14 April 2018 1268 Elçilikler haberleri
Bilindiği gibi, 14 Nisan 2018 tarihinde, Amerika Birleşik Devletler, İngiltere ve Fransa’nın ortak eylemleri sonucunda, Suriye’nin askeri ve sivil altyapısına roketlerlerle vurdular. Hava saldırısının sonucunda, ülkenin yaşam destek tesisler yıkıldı, siviller arasında yaralanan var.
14 February 2018 786 Elçilikler haberleri
Rostov-on-Don’da Rostov bölgesinin hükümet organların temsilcileri’n Rostov bölgesinde akredite olan diplomatik temsilciliklerin başkanlarıyla görüşme gerçekleşti.
1 August 2017 700 Elçilikler haberleri
1994 yılında Transdinyester yönetimi,1 Ağustos tarihini Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Kaybedilen Savunucularını Anma ve Yas Günü ilan etmiştir. O günden bu yana 1 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen Cumhuriyet etkinlikleri, Transdinyester topraklarında akan kanın durdurulduğunu hatırlatmaktadır.
1 August 2017 924 Elçilikler haberleri
Sosyo-Politik Araştırma ve Bölgesel Gelişim Enstitüsü (Tiraspol); "Rus Barış Gücü Dniester Örneği: Jeopolitik Dönüşümlerin Merkez Üssünde 25 Yıllık Barış ve İstikrar " başlıklı uluslararası bilim ve uzmanlık yuvarlak masa toplantısı nı gerçekleştirdi.
9 May 2017 643 Elçilikler haberleri
Berlin’de Büyük Vatanseverlik Savaşı’ndaki Zafer Günü’ne yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinlikler 7 Mayıs tarihinde Türk Korosu’nun görkemli bir konseriyle başladı ve iki gün boyunca devam etti. Zafer Günü’nde Treptow Parkı’ndaki Sovyet anıtına binlerce kişi katılarak çiçekler bıraktılar. Ardından Berlin’in merkezinde, Reichstag yakınlarındaki Tiergarten anıtının yanına Sovyetler Birliği ülkeleri ve diğer ülkelerin diplomatik temsilcileri tarafından çelenkler bırakıldı.
27 April 2017 710 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti'nin Rusya Federasyonu'ndaki Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi Igor Akhba, Rostov-on-Don'a Abhazya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu olarak atanan Adik Arshba'yı makamına kabul etti. A. Arshba'nın kendisine takdim edilen görevleri yürüteceği alan Rostov Bölgesini kapsamaktadır.
17 March 2017 683 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’ndaki Büyükelçiliği, Rusya Federasyonu’nda görevli Abhazya Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi Igor Akhba ile Moskova’daki üniversitelerde öğrenim gören Abhazyalı öğrenciler arasındaki toplantıya ev sahipliği yaptı. Uzun süredir gerçekleştirilen bu tür toplantılar geleneksel bir hal almıştır.
15 March 2017 983 Elçilikler haberleri
Abhaz Dışişleri Bakanlığı, Bakan’ın doğum günü vesilesiyle tebrik mesajları aldı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: