Haberler

12 June 2017 721 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Rusya Günü kutlamaları dolayısıyla Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'a tebrik mesajı gönderdi.
7 June 2017 985
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Arşba Güney Osetya Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Oleg Botsiev ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya ayrıca Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Asistanı Gİorgi Dumava da katılım gösterdi.
31 May 2017 978
31 Mayıs tarihinde Gal'de 46. Olay Önleme ve Müdahale Mekanizması (IPRM) toplantısı gerçekleştirildi Toplantıda sınır ötesi ortaklık ve güvenlik durumları ile ilgili çok sayıda konu tartışılmaya devam edildi.
28 May 2017 914
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığına saygılarını sunar ve Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın Kuruluş Günü vesilesiyle içten tebrik dileklerini iletmekten onur duyar.
Dışişleri Bakanı Daur Kove ve Abhazya Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Akhba, Avrasya Halkları Birliği'nin ilk kongresine katılım gösterdi.
17 May 2017 903
Daur Kove, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı çalışanları ile Büyükelçilikler ve yabancı elçiliklerin çalışanlarını; Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın 24. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla tebrik etti.
Bildirildiği üzere; ABD Başkanı Donald Trump devam etmekte olan mali yıl için Gürcistan'ın toprak bütünlüğünün korunması ile ilgili metnin yazılmış olduğu yeni bir ABD federal bütçesi imzalamıştır. ABD Temsilciler Meclisi 5 Mayıs tarihinde D. Trump tarafından incelenecek olan bir bütçe kabul etmiş ve sunmuştur.
11 May 2017 996
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove başkanlığındaki Abhazya Cumhuriyeti heyeti Donetsk Halk Cumhuriyeti ziyaretlerine devam ediyor.
11 May 2017 561
Abhazya Dışişleri Bakanlığı, Rusya Dışişleri Bakanlığı Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü'nün 2017-2018 akademik giriş başvurularının mülakatına ev sahipliği yapıyor.
10 Mayıs tarihinde Abhaz Dışişleri Bakanlığı’nda, tatil sezonu boyunca Abhaz-Rus devlet sınırındaki geçişlerle ilgili prosedür hakkında bir basın toplantısı düzenlendi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: